Een goede makelaar voor de aankoop van je huis? Kettner!
Een goede makelaar voor de aankoop van je huis? Kettner!
Rens   |    May 26, 2018  Makelaar

In de huidige woningmarkt is het voor veel woningzoekenden heel erg moeilijk om een nieuwe woning te kopen. Desondanks hoeft dit niet te betekenen dat het niet mogelijk is. Samen met een goede makelaar, Kettner, is het goed denkbaar dat jij een huis kunt kopen wat voldoet aan jouw wensen! In dit artikel geven we je een aantal handvaten waar jij mee aan de slag kunt, zodat je nieuwe of eerste eigen huis dichterbij komt! Ben jij woningzoekende? Lees dan dit artikel.

Schaaf je wensen bij

Allereerst is het een tip, waarschijnlijk de minst leuke, om je wensen bij te schaven. Wanneer je (te) veel wensen hebt, is de kans groot dat het zoeken van een nieuwe woning erg lastig worden. De beste huizen die te koop staan zijn moeilijk om te kopen. Er zijn hoogstwaarschijnlijk veel geïnteresseerden, hierdoor is de kans groot dat er meer wordt geboden dan de vraagprijs. Voor de meeste woningzoekenden is het niet te doen om ook boven de vraagprijs te bieden. Bekijk daarom ook de huizen die misschien in eerste instantie niet aan je huis voldoen. Een goede makelaar, Kettner, kan je daarnaast helpen om te onderzoeken wat er met jouw budget allemaal mogelijk is. Het is daarom altijd aan te raden om een aankoopmakelaar in handen te nemen. Hierdoor is de kans groter dat je met een succes een huis koopt. Een goede aankoopmakelaar weet immers hoe het spelletje werkt en voorkomt dat jij te veel geld betaald voor een nieuwe woning.

Vind de juiste makelaar!

Wil jij een huis kopen en je op zoek naar een makelaar, Kettner? Ontdek dan eens de mogelijkheden die er zijn! Veel mensen hebben eerder al een woning aangekocht samen met een makelaar, zonder dat zij hier de hoofdprijs voor moesten betalen.