Een goed matras is essentieel voor je nachtrust
Een goed matras is essentieel voor je nachtrust
Rens   |    July 27, 2016  Slaapkamer

Bij Droomidee kun je zeer veel verschillende matrassen kopen, waarmee je een prachtige nacht kunt beleven. Een van de meest populaire opties is het zogenaamde pocketvering-matras. Hierbij worden een aantal springveren gebruikt, die in speciale zakken verpakt worden zodat de veren niet ‘voelbaar’ zijn, maar wel de vering verzorgen die je nodig hebt om lekker te slapen. Bovendien ventileert dit materiaal ook prima – zodat je zeer comfortabel ligt. De matrassen van 200 bij 90 centimeter zijn het meest populair in Nederland. Deze kun je dan ook in grote getalen vinden bij Droomidee.

Comfort en duurzaamheid

Een goede nachtrust op een matras van Droomidee geeft energie, en verbetert je humeur. De matrassen van Droomidee van 90×200, de zogenaamde ‘7 Zone Pocketvering’, garandeert een rustige en verkwikkende nacht. De zeven comfortzones waar het matras uit bestaat, zorgt voor goede stabilisatie. Dat maakt korte metten met alle vormen van lichamelijke klachten – pijn in schouders, nek of rug. Maar dat is niet het enige. Omdat er alleen hoge kwaliteit materialen wordt gebruikt, die goed ademen en ventileren. De matrassen gaan enorm lang mee – wel tien tot vijftien jaar lang. Daarmee kun je dan ook een hoop geld besparen. 

Bestel je matras online

Ben je op zoek naar een matras 90×200 centimeter, dan zit je bij Droomidee aan het juiste adres. Het bestellen van een nieuw matras is nog nooit zo makkelijk geweest. Binnen enkele dagen na bestelling krijg je je het matras bij je thuisbezorgd. En ben je niet tevreden, dan kun je het binnen 21 dagen terugsturen zonder dat daar enige kosten aan verbonden zijn. Daarmee heb je met een aankoop bij Droomidee een goedkoop, hoge kwaliteit matras waarop je een heerlijke nacht beleeft. Het 7 Zone Pocketveringmatras is dan ook aantrekkelijk voor iedereen die een nieuw eenpersoonsmatras zoekt.

Comments ( 0 )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *