Alles over matten
Alles over matten
Rens   |    November 15, 2016  Inrichting

Wanneer je een firma, winkel of bedrijf hebt, is het belangrijk dat deze er representatief bij ligt. Er zijn verscheidene manieren waarop je meteen bij binnenkomst een goede indruk kunt maken op de klant. Zo kan je ervoor kiezen om bij de ingang een smaakvolle mat neer te leggen. Dit is misschien een klein detail, maar het heeft een grotere uitwerking dan je denkt. De klant voelt zich meer welkom, en krijgt een professionele indruk van je bedrijf. Bovendien is er ook nog het voordeel dat het pand van de binnenkant schoon en droog blijft gedurende een langere tijd. Dit scheelt natuurlijk enorm in werk voor jou of je medewerkers.

Kies voor een schoonloop- of droogloopmat

Overweeg jij om een mat neer te leggen bij de ingang van je winkel, zaak of onderneming? Wanneer je hiervoor kiest, komen er meerdere vervolgkeuzes opzetten waar je over na moet denken. Zo kom je te staan voor de vraag welke mat je dan zou willen: een schoonloop- of een droogloopmat. Het verschil zit in het effect dat de mat heeft: een schoonloopmat houdt de binnenkant van je pand vrij van ongewenst vuil, en een droogloopmat houdt de binnenkant van je pand droog. Voor welke mat je wilt gaan, hangt geheel af van de omgeving waarin je winkel, zaak of bedrijf zich verkeert.

Waarom een mattenservice?

Een tweede overweging die je moet maken, is of je een mat wilt huren, kopen of dat je gebruik wilt maken van een mattenservice. Zo kan je bijvoorbeeld gaan voor een droogloopmat met onderhoudsservice. Dit houdt in dat de mat die je gebruikt om de zoveel tijd wordt ingewisseld door een mattenservice voor een schone mat. De voorgaande mat wordt dan schoongemaakt. Zo heb je altijd de beschikking over een schone mat. Dit blijkt over het algemeen praktischer te zijn dan wanneer je een mat koopt, aangezien je dan zonder mat zit wanneer deze wordt schoongemaakt. Het huren van een mat is ook een minder goede optie, vanwege de hogere prijzen ten opzichte van een mattenservice.

Comments ( 0 )

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *